Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018, 10:02 πμ

4ο Ετήσιο Συνέδριο – ICT SECURITY WORLD

Ενα συνέδριο με πολλές και δυνατές ομιλίες για την Ψηφιακή Ασφάλεια και την προστασία απο κάθε ηλεκτρονική απειλή, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο WYNDHAM GRAND (Μεγ.Αλεξάνδρου 2, Τ.Κ. 10437, Αθήνα).

Η κύρια θεματολογία του αφορά στρατηγικές, τεχνολογίες και μεθοδολογίες Ασφάλειας που αξιοποιούνται σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, προκειμένου να είναι ασφαλή τα Ψηφιακά Συστήματα Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην χώρα μας. Έχουν κληθεί και έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους ως Ομιλητές στο Συνέδριο σημαντικοί παράγοντες και στελέχη πληροφορικής και ψηφιακών επικοινωνιών από φορείς του Δημόσιου Τομέα, Τραπεζών και Επιχειρήσεων, προκειμένου να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους από την υλοποίηση έργων Ασφαλείας. Επίσης μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες συμμετέχουν και παρουσιάζουν τεχνολογίες και βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της Ψηφιακής Ασφάλειας. Παράλληλα πολιτικοί και υπηρεσιακοί εκπρόσωποι Υπουργείων και Δημοσίων Φορέων έχουν αποδεχθεί την πρόσκλησή μας να παραστούν στο Συνέδριο και να παρουσιάσουν θέματα του τομέα Ψηφιακής Ασφαλείας της αρμοδιότητά τους.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ: https://www.ictsecurity.gr/events/4o-ict-security-world-2/form

Δείτε επίσης:

Εργαστήριο Πληροφόρησης & Κυβερνοασφάλειας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Εργαστήριο Πληροφόρησης & Κυβερνοασφάλειας στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Στην ίδρυση Εργαστηρίου Πληροφόρησης (Intelligence) και Κυβερνοασφάλειας (Cybersecurity) προχώρησε το Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών …