Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018, 3:55 πμ

Ενημερώσεις ασφαλείας της Adobe για τον Flash Player

adobe flash player update

Στη δημοσίευση μιας σειράς ενημερώσεων ασφαλείας για το Flash Player προχώρησε η Adobe (12/03), μετά τις τελευταίες ευπάθειες που αναφέρθηκαν στο λογισμικό. Οι ενημερώσεις αφορούν τα λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και Macintosh και συνίσταται η άμεση εφαρμογή τους, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι τα υπολογιστικά συστήματα των χρηστών βρίσκονται σε κίνδυνο.

Τι αναβαθμίσεις πρέπει να γίνουν;

  • Οι χρήστες του Adobe Flash Player για desktop για Windows και Macintosh πρέπει να αναβαθμίσουν το λογισμικό στην έκδοση 17.0.0.134.
  • Οι χρήστες του Adobe Flash Player Extended Support Release πρέπει να αναβαθμίσουν το λογισμικό στην έκδοση 13.0.0.277.
  • Οι χρήστες του Adobe Flash Player για Linux πρέπει να αναβαθμίσουν το λογισμικό στην έκδοση 11.2.202.451.
  • Το Adobe Flash Player που έχει εγκατασταθεί μέσω Google Chrome, και Internet Explorer στα Windows 8.x, θα αναβαθμιστούν αυτόματα στην έκδοση 17.0.0.134.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και links για τις αναβαθμίσεις, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό δελτίο τύπου της Adobe εδώ.

Στη δημοσίευση μιας σειράς ενημερώσεων ασφαλείας για το Flash Player προχώρησε η Adobe (12/03), μετά τις τελευταίες ευπάθειες που αναφέρθηκαν στο λογισμικό. Οι ενημερώσεις αφορούν τα λειτουργικά συστήματα Windows, Linux και Macintosh και συνίσταται η άμεση εφαρμογή τους, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι τα υπολογιστικά συστήματα των χρηστών βρίσκονται σε κίνδυνο.…
Χρήσιμο
Ευανάγνωστο

User Rating: Be the first one !
100

Δείτε επίσης:

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol μέσω του λογαριασμού που διατηρεί ο οργανισμός στο Twitter. Η λύση ακούει στο όνομα WanaKiwi και φαίνεται ότι λειτουργεί ικανοποιητικά σε ένα μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων.

WanaKiwi: Βρέθηκε λύση για το WannaCry ransomware

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol …