Σάββατο, 16 Δεκέμβριος 2017, 3:35 πμ

APPLE: Κυκλοφόρησαν ενημερώσεις ασφαλείας

Η Apple κυκλοφόρησε ενημερώσεις ασφαλείας για τα λειτουργικά OS X, iOS και Apple TV με τις οποίες επιδιορθώνει πολλές ευπάθειες ασφαλείας, μια εκ τον οποίον επιτρέπει την εύκολη αποκρυπτογράφηση της ασφαλούς επικοινωνίας (https) μεταξύ ενός client και ενός server, η οποία είναι γνωστή με την ονομασία FREAK. Τι περιλαμβάνουν οι ενημερώσεις ασφαλείας; Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: Xcode 6.2 για το OS X Mavericks v10.9.4 ή μεταγενέστερο (η σχετική ανακοίνωση απο την Apple - HT204427). Ενημερώσεις ασφαλείας 2015-002 για OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5, και OS X Yosemite v10.10.2 (η σχετική ανακοίνωση απο την Apple - HT204413). Apple TV 7.1 για την Apple TV 3ης γενίας ή μεταγενέστερο (η σχετική ανακοίνωση απο την Apple - HT204426). iOS 8.2 για το iPhone 4s και όλα τα νεότερα μοντέλα, iPod touch (5th γενίας) και όλα τα νεότερα μοντέλα, και iPad 2 και όλα τα νεότερα μοντέλα (η σχετική ανακοίνωση απο την Apple - HT204423).

Η Apple κυκλοφόρησε ενημερώσεις ασφαλείας για τα λειτουργικά  OS X, iOS και Apple TV με τις οποίες επιδιορθώνει πολλές ευπάθειες ασφαλείας, μια εκ τον οποίον επιτρέπει την εύκολη αποκρυπτογράφηση της ασφαλούς επικοινωνίας (https) μεταξύ ενός client και ενός server, η οποία είναι γνωστή με την ονομασία FREAK.

Τι περιλαμβάνουν οι ενημερώσεις ασφαλείας;

Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Η Apple κυκλοφόρησε ενημερώσεις ασφαλείας για τα λειτουργικά  OS X, iOS και Apple TV με τις οποίες επιδιορθώνει πολλές ευπάθειες ασφαλείας, μια εκ τον οποίον επιτρέπει την εύκολη αποκρυπτογράφηση της ασφαλούς επικοινωνίας (https) μεταξύ ενός client και ενός server, η οποία είναι γνωστή με την ονομασία FREAK. Τι περιλαμβάνουν οι…
Χρήσιμο
Ευανάγνωστο

User Rating: 4.63 ( 2 votes)
100

Δείτε επίσης:

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol μέσω του λογαριασμού που διατηρεί ο οργανισμός στο Twitter. Η λύση ακούει στο όνομα WanaKiwi και φαίνεται ότι λειτουργεί ικανοποιητικά σε ένα μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων.

WanaKiwi: Βρέθηκε λύση για το WannaCry ransomware

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol …