Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018, 3:56 πμ

APPLE: Κυκλοφόρησαν ενημερώσεις ασφαλείας

Η Apple κυκλοφόρησε ενημερώσεις ασφαλείας για τα λειτουργικά OS X, iOS και Apple TV με τις οποίες επιδιορθώνει πολλές ευπάθειες ασφαλείας, μια εκ τον οποίον επιτρέπει την εύκολη αποκρυπτογράφηση της ασφαλούς επικοινωνίας (https) μεταξύ ενός client και ενός server, η οποία είναι γνωστή με την ονομασία FREAK. Τι περιλαμβάνουν οι ενημερώσεις ασφαλείας; Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα: Xcode 6.2 για το OS X Mavericks v10.9.4 ή μεταγενέστερο (η σχετική ανακοίνωση απο την Apple - HT204427). Ενημερώσεις ασφαλείας 2015-002 για OS X Mountain Lion v10.8.5, OS X Mavericks v10.9.5, και OS X Yosemite v10.10.2 (η σχετική ανακοίνωση απο την Apple - HT204413). Apple TV 7.1 για την Apple TV 3ης γενίας ή μεταγενέστερο (η σχετική ανακοίνωση απο την Apple - HT204426). iOS 8.2 για το iPhone 4s και όλα τα νεότερα μοντέλα, iPod touch (5th γενίας) και όλα τα νεότερα μοντέλα, και iPad 2 και όλα τα νεότερα μοντέλα (η σχετική ανακοίνωση απο την Apple - HT204423).

Η Apple κυκλοφόρησε ενημερώσεις ασφαλείας για τα λειτουργικά  OS X, iOS και Apple TV με τις οποίες επιδιορθώνει πολλές ευπάθειες ασφαλείας, μια εκ τον οποίον επιτρέπει την εύκολη αποκρυπτογράφηση της ασφαλούς επικοινωνίας (https) μεταξύ ενός client και ενός server, η οποία είναι γνωστή με την ονομασία FREAK.

Τι περιλαμβάνουν οι ενημερώσεις ασφαλείας;

Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

Η Apple κυκλοφόρησε ενημερώσεις ασφαλείας για τα λειτουργικά  OS X, iOS και Apple TV με τις οποίες επιδιορθώνει πολλές ευπάθειες ασφαλείας, μια εκ τον οποίον επιτρέπει την εύκολη αποκρυπτογράφηση της ασφαλούς επικοινωνίας (https) μεταξύ ενός client και ενός server, η οποία είναι γνωστή με την ονομασία FREAK. Τι περιλαμβάνουν οι…
Χρήσιμο
Ευανάγνωστο

User Rating: 4.63 ( 2 votes)
100

Δείτε επίσης:

Εφιάλτης για την Apple η διαρροή κώδικα του iOS 9

Η Apple βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα τεράστιο ζήτημα ασφαλείας του mobile λειτουργικού της, αφού μέρος …