Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018, 4:12 πμ

Cisco IPv6 Denial of Service Vulnerability

Cisco IPv6 Denial of Service Vulnerability
Cisco IPv6 Denial of Service Vulnerability

Η Cisco έχει εντοπίσει μια ευπάθεια ασφαλείας η οποία μπορεί να επιτρέψει σε έναν μη εξουσιοδοτημένο και απομακρυσμένο χρήστη να πραγματοποιήσει denial of service επίθεση.

Η παρούσα ευπάθεια προκύπτει εξαιτίας της λανθασμένης επεξεργασίας malformed IPv6 πακέτων, τα οποία μεταφέρουν extension headers.

Ποιες συσκευές έχουν αυτή την ευπάθεια;

Τα προϊόντα των οποίων το λειτουργικό σύστημα (Cisco IOS XR Software) έχει την ανωτέρω ευπάθεια είναι τα: Cisco Network Convergence System 6000 (NCS 6000) και Cisco Carrier Routing System X (CRS-X).

Πως αντιμετωπίζεται η ευπάθεια;

Προτείνεται στους διαχειριστές αυτών των προϊόντων να προβούν σε άμεση αναβάθμιση, η οποία επιλύει τη συγκεκριμένη ευπάθεια ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες της Cisco πατώντας εδώ.

Η Cisco έχει εντοπίσει μια ευπάθεια ασφαλείας η οποία μπορεί να επιτρέψει σε έναν μη εξουσιοδοτημένο και απομακρυσμένο χρήστη να πραγματοποιήσει denial of service επίθεση. Η παρούσα ευπάθεια προκύπτει εξαιτίας της λανθασμένης επεξεργασίας malformed IPv6 πακέτων, τα οποία μεταφέρουν extension headers. Ποιες…
Χρήσιμο
Ευανάγνωστο

User Rating: 4.88 ( 2 votes)
85

Δείτε επίσης:

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol μέσω του λογαριασμού που διατηρεί ο οργανισμός στο Twitter. Η λύση ακούει στο όνομα WanaKiwi και φαίνεται ότι λειτουργεί ικανοποιητικά σε ένα μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων.

WanaKiwi: Βρέθηκε λύση για το WannaCry ransomware

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol …