Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018, 8:53 πμ

Cisco: ενημερώσεις ασφαλείας για προϊόντα τηλεπαρουσιάσεων

Cisco-New-video-and-collaboration

Η Cisco κυκλοφόρησε ενημέρωση ασφαλείας προκειμένου να διευθετήσει πολλαπλές ευπάθειες στα προϊόντα τηλεπαρουσιάσεων (TelePresence).  Κάποιος κακόβουλος χρήστης εκμεταλλευόμενος αυτές τις ευπάθειες θα μπορούσε να παρακάμψει την αυθεντικοποίηση απο το σύστημα και να εκτελέσει οποιοδήποτε κώδικα με αυξημένα προνόμια ή θα μπορούσε να προκαλέσει άρνηση εξυπηρέτησης (denial-of-service).

Το cybersecurity.gr συμβουλεύει τους χρήστες και τους διαχειριστές τέτοιων συστημάτων να διαβάσουν τις ανακοίνωσεις της Cicso: cisco-sa-20150513-tc(link is external) και cisco-sa-20150513-tp(link is external) και να προβούν σε άμεση ενημέρωση.

Η Cisco κυκλοφόρησε ενημέρωση ασφαλείας προκειμένου να διευθετήσει πολλαπλές ευπάθειες στα προϊόντα τηλεπαρουσιάσεων (TelePresence).  Κάποιος κακόβουλος χρήστης εκμεταλλευόμενος αυτές τις ευπάθειες θα μπορούσε να παρακάμψει την αυθεντικοποίηση απο το σύστημα και να εκτελέσει οποιοδήποτε κώδικα με αυξημένα προνόμια ή θα μπορούσε να προκαλέσει άρνηση εξυπηρέτησης (denial-of-service). Το cybersecurity.gr συμβουλεύει τους…
Χρήσιμο
Ευανάγνωστο

User Rating: Be the first one !
100

Δείτε επίσης:

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol μέσω του λογαριασμού που διατηρεί ο οργανισμός στο Twitter. Η λύση ακούει στο όνομα WanaKiwi και φαίνεται ότι λειτουργεί ικανοποιητικά σε ένα μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων.

WanaKiwi: Βρέθηκε λύση για το WannaCry ransomware

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol …