Κυριακή, 22 Απρίλιος 2018, 1:20 μμ

Cisco UCS Central Software: ανάγκη για ενημέρωση λόγω ευπάθειας

cisco ucs

Με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της, η Cisco ενημερώνει τους πελάτες της για μια κρίσιμη ευπάθεια στο λογισμικό Cisco UCS Central Software, και συγκεκριμένα στο web framework, και καλεί τους χρήστες σε άμεση εφαρμογή της δωρεάν ενημέρωσης (update) που διορθώνει το πρόβλημα.

Βασιζόμενος στην ευπάθεια αυτή, ένας απομακρυσμένος κακόβουλος χρήστης θα μπορούσε να στείλει «κατάλληλα» HTTP requests σε μια προβληματική συσκευή, να αποκτήσει τον έλεγχό της και τελικά να εκτελέσει αυθαίρετες εντολές στο λειτουργικό σύστημα του μηχανήματος, με δικαιώματα root user.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ τις απαραίτητες ενημερώσεις μπορείτε να «κατεβάσετε» από εδώ.

Με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της, η Cisco ενημερώνει τους πελάτες της για μια κρίσιμη ευπάθεια στο λογισμικό Cisco UCS Central Software, και συγκεκριμένα στο web framework, και καλεί τους χρήστες σε άμεση εφαρμογή της δωρεάν ενημέρωσης (update) που διορθώνει το πρόβλημα. Βασιζόμενος στην ευπάθεια αυτή, ένας απομακρυσμένος κακόβουλος χρήστης…
Χρήσιμο
Ευανάγνωστο

User Rating: 4.85 ( 1 votes)
100

Δείτε επίσης:

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol μέσω του λογαριασμού που διατηρεί ο οργανισμός στο Twitter. Η λύση ακούει στο όνομα WanaKiwi και φαίνεται ότι λειτουργεί ικανοποιητικά σε ένα μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων.

WanaKiwi: Βρέθηκε λύση για το WannaCry ransomware

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol …