Σάββατο, 24 Μάρτιος 2018, 5:58 πμ

Handbook of Cyber-Development, Cyber-Democracy, and Cyber-Defense

Handbook of Cyber-Development, Cyber-Democracy, and Cyber-Defense

Το cybersecurity.gr έλαβε και αναδημοσιεύει πρόσκληση για συνεισφορά στο εγχειρίδιο « Handbook of Cyber-Development, Cyber-Democracy, and Cyber-Defense ». Οι ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες σε θέματα του κυβερνοχώρου, που θα ανταποκριθούν θετικά στην πρόσκληση, καλούνται να επικεντρωθούν στην οικονομική και πολιτική ανάπτυξη που επιφέρουν οι Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών σε συνάρτηση με την Οικονομία της Γνώσης, την Κοινωνία της Γνώσης και την Δημοκρατία της Γνώσης.

Η προθεσμία υποβολής των περιλήψεων είναι η 30η Ιουνίου 2015.

Το εγχειρίδιο θα περιέχει περίπου 50 δοκίμια με κεντρικό θέμα τον κυβερνοχώρο και με προεκτάσεις στη διοίκηση, στην οικονομία, την ψυχολογία, τις πολιτικές επιστήμες, τη νομική επιστήμη και την εκπαίδευση.

Cyber-Development-Cyber-Democracy-and-Cyber-Defense

Θα αποτελέσει συνέχεια του τόμου «Carayannis, Elias G. / David F. J. Campbell / Marios Panagiotis Efthymiopoulos (eds.) (2014). Cyber-Development, Cyber-Democracy and Cyber-Defense. Challenges, Opportunities and Implications for Theory, Policy and Practice. New York, NY: Springer».

Για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Το cybersecurity.gr έλαβε και αναδημοσιεύει πρόσκληση για συνεισφορά στο εγχειρίδιο « Handbook of Cyber-Development, Cyber-Democracy, and Cyber-Defense ». Οι ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες σε θέματα του κυβερνοχώρου, που θα ανταποκριθούν θετικά στην πρόσκληση, καλούνται να επικεντρωθούν στην οικονομική και πολιτική ανάπτυξη που επιφέρουν οι Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών σε συνάρτηση…
Χρήσιμο
Ευανάγνωστο

User Rating: 4.65 ( 1 votes)
90

Δείτε επίσης:

Ο ENISA παρουσιάζει δημόσια μια συνέχεια στο πιο διαδεδομένο και αξιόλογο τεχνικό εκπαιδευτικό υλικό του, σχετικά με την Αντιμετώπιση Περιστατικών Απειλών μέσω Κινητών και ανάλυση Τεχνικών Σφαλμάτων.

Νέο εκπαιδευτικό υλικό από τον ENISA σχετικά με την Αντιμετώπιση Περιστατικών Απειλών μέσω Κινητών και ανάλυση Τεχνικών Σφαλμάτων

Ο ENISA παρουσιάζει δημόσια μια συνέχεια στο πιο διαδεδομένο και αξιόλογο τεχνικό εκπαιδευτικό υλικό του, …