Κυριακή, 22 Απρίλιος 2018, 1:23 μμ

OpenSSL : Ενημερώσεις διορθώνουν σημαντικές ευπάθειες

Ενημερώσεις διορθώνουν ευπάθειες στο OpenSSL

Ενημερώσεις που διορθώνουν μια σειρά από ευπάθειες στο OpenSSL κυκλοφόρησαν χθες. Μια από τις ευπάθειες που διορθώνεται σχετίζεται με τη γνωστή επίθεση Logjam (CVE-2015-4000). Γενικότερα, ένας απομακρυσμένος χρήστης θα μπορούσε, εκμεταλλευόμενος ορισμένες από τις ευπάθειες αυτές να διαβάσει και να τροποποιήσει δεδομένα που μεταδίδονται μέσω μιας σύνδεσης.

Οι διαθέσιμες ενημερώσεις αφορούν τα OpenSSL:

  • 1.0.2b για χρήστες 1.0.2
  • 1.0.1n για χρήστες 1.0.1
  • 1.0.0s για χρήστες 1.0.0d (και παλαιότερα)
  • 0.9.8zg για χρήστες 0.9.8r (και παλαιότερα)

Συνίσταται οι χρήστες και οι διαχειριστές συστημάτων να διαβάσουν το OpenSSL Security Advisory και να εφαρμόσουν τις απαραίτητες ενημερώσεις.

Ενημερώσεις που διορθώνουν μια σειρά από ευπάθειες στο OpenSSL κυκλοφόρησαν χθες. Μια από τις ευπάθειες που διορθώνεται σχετίζεται με τη γνωστή επίθεση Logjam (CVE-2015-4000). Γενικότερα, ένας απομακρυσμένος χρήστης θα μπορούσε, εκμεταλλευόμενος ορισμένες από τις ευπάθειες αυτές να διαβάσει και να τροποποιήσει δεδομένα που μεταδίδονται μέσω μιας σύνδεσης. Οι διαθέσιμες ενημερώσεις αφορούν…
Χρήσιμο
Ευανάγνωστο

User Rating: 4.75 ( 2 votes)
100

Δείτε επίσης:

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol μέσω του λογαριασμού που διατηρεί ο οργανισμός στο Twitter. Η λύση ακούει στο όνομα WanaKiwi και φαίνεται ότι λειτουργεί ικανοποιητικά σε ένα μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων.

WanaKiwi: Βρέθηκε λύση για το WannaCry ransomware

Ένα εργαλείο αποκρυπτογράφησης αρχείων που έχουν μολυνθεί από το WannaCry ransomware κοινοποίησε χθες η Europol …