Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018, 8:37 πμ

Βρείτε bugs στο νέο browser Spartan και κερδίστε έως 15 χιλιάδες δολάρια!

Spartan

Έως και 15.000 δολάρια προτίθεται να δώσει η Microsoft σε κάθε χρήστη που θα ανακαλύψει ευπάθειες στο νέο browser που έχει στα σκαριά και θα συνοδεύει το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10. Για δύο μήνες, λοιπόν, η Microsoft θα τρέξει το project με την ονομασία Spartan, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μην αφήσει εκτεθειμένους τους χρήστες της και να προλάβει κακόβουλες ενέργειες κυβερνοεγκληματιών.

Μπορείτε, συνεπώς, να έχετε ένα έξτρα εισόδημα, αν είστε λάτρης της τεχνολογίας και των υπολογιστών – ή ακόμα και hacker.

Για τους μη γνωρίζοντες, ο browser Spartan σύντομα θα αντικαταστήσει τον Internet Explorer στα λειτουργικά συστήματα Windows της Microsoft, έχοντας βέβαια ως στόχο – μεταξύ άλλων – να ανταγωνιστεί τον Chrome της Google.

Έτσι, οι αμοιβές για bugs και ευπάθειες ξεκινούν από 500 δολάρια, ενώ αν πρόκειται για Remote Code Execution ή Sandbox Escapes, τότε το ποσό μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 15 χιλιάδες δολάρια.

Η προθεσμία σας να υποβάλετε στη Microsoft τα ευρήματά σας λήγει στις 22 Ιουνίου 2015, γι’ αυτό βιαστείτε! Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Έως και 15.000 δολάρια προτίθεται να δώσει η Microsoft σε κάθε χρήστη που θα ανακαλύψει ευπάθειες στο νέο browser που έχει στα σκαριά και θα συνοδεύει το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10. Για δύο μήνες, λοιπόν, η Microsoft θα τρέξει το project με την ονομασία Spartan, θέλοντας με αυτό τον…
Χρήσιμο
Ευανάγνωστο

User Rating: 4.8 ( 2 votes)
100

Δείτε επίσης:

Υποκλοπή του Windows κωδικού σας μέσω του Chrome

Ο ερευνητής ασφάλειας Bosko Stankovic δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο που εξηγεί πώς ένας εισβολέας θα …