Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018, 4:07 πμ

Έρευνα: Προστασία ιδιωτικότητας καταναλωτών & επιχειρήσεων

Οι συνέπειες της προστασίας της ιδιωτικότητας για καταναλωτές και επιχειρήσεις

Το cybersecurity.gr μοιράζεται μαζί σας σήμερα μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση, που πραγματοποίησε ο Ηλίας Χάντζος, εκπρόσωπος της εταιρείας Symantec, με θέμα την προστασία της ιδιωτικότητας και τις νέες τεχνολογίες, κατά τη διάρκεια του 5ου Infocom Security Συνεδρίου, τον περασμένο Απρίλιο.

Δείτε την ομιλία του με τίτλο «Η αναφορά για την κατάσταση της ιδιωτικότητας στην Ευρώπη. Οι συνέπειες της προστασίας της ιδιωτικότητας για καταναλωτές και επιχειρήσεις» στο βίντεο που ακολουθεί.

Ολόκληρη την παρουσίασή του, σε μορφή pdf, μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Σημειώνεται ότι ο κ. Χάντζος είναι Ανώτερος Διευθυντής στον τομέα «Κυβερνητικές Σχέσεις, Προστασία Κρίσιμων Υποδομών και Ιδιωτικότητας στην περιοχή EMEA«, της Symantec.

Το cybersecurity.gr μοιράζεται μαζί σας σήμερα μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση, που πραγματοποίησε ο Ηλίας Χάντζος, εκπρόσωπος της εταιρείας Symantec, με θέμα την προστασία της ιδιωτικότητας και τις νέες τεχνολογίες, κατά τη διάρκεια του 5ου Infocom Security Συνεδρίου, τον περασμένο Απρίλιο. Δείτε την ομιλία του με τίτλο "Η αναφορά για την κατάσταση…
Χρήσιμο
Ευανάγνωστο

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
100

Δείτε επίσης:

Στον νέο γύρο φημών που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, μέσω δημοσιεύσεων με δήθεν χρεώσεις στους χρήστες προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ρυθμίσεις προσωπικού απορρήτου, απάντησε το Facebook, μέσω δημοσίευσης από τον επίσημο λογαριασμό του.

Facebook: «Πιο πιθανό να βρεθεί ζωή στον Άρη, παρά να βάλουμε χρεώσεις»

Στον νέο γύρο φημών που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο, μέσω δημοσιεύσεων με δήθεν χρεώσεις στους χρήστες …