Σάββατο, 21 Απρίλιος 2018, 8:52 πμ

Σοβαρό τεχνικό πρόβλημα αντιμετώπισε το Twitter

twitter-bug

Την Τρίτη το Twitter αντιμετώπισε ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, το οποίο η εταιρεία απέδωσε σε προβληματική ενημέρωση.

Αναλυτικότερα την Τρίτη 19/01/2016 το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο twitter αντιμετώπισε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, το οποίο διήρκησε για περίπου 6 ώρες, εμποδίζοντας σχεδόν 300 εκατομμύρια χρήστες να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα (login),  να πραγματοποιούν αναζητήσεις, να δημοσιεύουν tweets κ.α. Η εταιρεία απέδωσε το πρόβλημα σε εσωτερική αλλαγή του κώδικα.

Όπως τονίστηκε, η αλλαγή ανακλήθηκε, και το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα επιλύθηκε.

Ακόμη η Γουόλ Στριτ «προβληματίζεται» για την κατάσταση του κοινωνικού δικτύου twitter, που παρουσιάζει στασιμότητα όσον αφορά την αύξηση των χρηστών και των εσόδων της απο διαφημίσεις. Το τεχνικό πρόβλημα προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια ρίχνοντας την μετοχή του περίπου 7 μονάδες!

Πηγή: naftemporiki

Την Τρίτη το Twitter αντιμετώπισε ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, το οποίο η εταιρεία απέδωσε σε προβληματική ενημέρωση. Αναλυτικότερα την Τρίτη 19/01/2016 το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο twitter αντιμετώπισε σοβαρό τεχνικό πρόβλημα, το οποίο διήρκησε για περίπου 6 ώρες, εμποδίζοντας σχεδόν 300 εκατομμύρια χρήστες να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα (login),  να πραγματοποιούν αναζητήσεις,…
Χρήσιμο
Ευανάγνωστο

User Rating: Be the first one !
78

Δείτε επίσης:

Έναν hacker, γνωστό με το ψευδώνυμο “ mr.grey ”, αναζητεί το FBI, για την κλοπή 1,2 δισ. διαδικτυακών διαπιστευτηρίων (credentials). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη «ληστεία» του είδους της.

Καταζητείται ο mr grey που έκλεψε 1,2 δισ. credentials

Έναν hacker, γνωστό με το ψευδώνυμο mr grey, αναζητεί το FBI, για την κλοπή 1,2 …